PLAT DAK ISOLATIE

Warmteverlies via het dak is in de meeste woningen de belangrijkste oorzaak van hoge verwarmingskosten en kan oplopen tot 30%. De plaatsing van een doeltreffende platdakisolatie is bijgevolg de eerste vorm van energiebesparing die in overweging genomen moet worden wanneer je een woning wil renoveren of bouwen. Gezien de isolatienormen alsmaar strenger worden, loont het de moeite na te gaan of bijkomende isolatie geplaatst kan worden op platte daken van woningen die in het verleden reeds geïsoleerd werden.

kingspan
 • KINGSPAN THERMAROOF TR20
  PIR hardschuim isolatieplaat, aan twee zijden voorzien van een gebitumineerd glasvlies.Toepassing: platte daken onder zowel verkleefde,mechanisch bevestigde als losliggend geballaste dakbedekkingsystemen. ATG-attest.
  NAAR PRIJZEN => => =>
 • KINGSPAN THERMAROOF TR24
  PIR hardschuim isolatieplaat, aan één zijde voorzien van een gebitumineerd glasvlies en aan de andere zijde voorzien van een mineraal glasvlies. Toepassing: platte daken onder zowel verkleefde, mechanisch bevestigde als losliggend geballaste dakbedekkingsystemen. ATG-attest.
  NAAR PRIJZEN => => =>
Tr24
 • KINGSPAN THERMAROOF TR26
  PIR hardschuim isolatieplaat, aan twee zijden voorzien van een alu-meerlagen complex, voldoet aan de strenge brandveiligheidseisen. Toepassing: platte daken onder zowel mechanisch bevestigde als losliggend geballaste dakbedekkingsystemen. ATG-attest.
  NAAR PRIJZEN => => =>
tr26
 • KINGSPAN THERMAROOF TR27
  Een PIR hardschuim isolatieplaat, aan twee zijden voorzien van een (mineraal) glasvlies. Toepassing: platte daken onder verschillende dakbedekkingsystemen. ATG-attest.
  NAAR PRIJZEN => => =>
tr27

 

linitherm
 • LINITHERM PAL ALU
  PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig voorzien van een alu meerlagencomplex. Toepassing: thermische isolatie van vloeren. ATG-attest.
  NAAR PRIJZEN => => =>
pal alu
 • LINITHERM PGV MG
  Zuinige en duurzame isolatie voor platte daken. Lage bouwhoogte. Drukvast, en permanent temperatuurbestendig. Bestand tegen warm bitumen, op korte termijn tot 250 ° C. Lassen van afdichtingslagen levert geen problemen. Ongevoelig voor vocht, maatvaste en stabiel en verouderingsbestendig. Rot niet.
  NAAR PRIJZEN => => =>
pgv isolatie
 • LINITHERM PGV MG FD
  Isolatie-element voor lichte industriële daken - doorlatend, extreem dun, licht en veilig. Uitstekende isolatiewaarden. Rot niet. Bestand tegen hoge temperaturen en is vlamvertragend. Goede brandwerende eigenschappen. Lange levensduur.
  NAAR PRIJZEN => => =>
pgv fd isolatie

 

recticel isolatie
 • RECTICEL EUROTHANE BI-3
  Eurothane Bi-3 is een isolatieplaat met een kern in hard polyurethaanschuim, aan beide zijden bekleed met een gebitumeerd glasvlies
  NAAR PRIJZEN => => =>
BI-3 ISOLATIE

 

HOME