PLAFOND- & GEVELISOLATIE

De tweede belangrijkste oorzaak van warmteverlies in gebouwen is het ontbreken of het slechts gedeeltelijk aanwezig zijn van isolatie. Het zal uiteraard afhankelijk zijn van het type woning maar gemiddeld wordt aangenomen dat 20% van de warmte kan verloren gaan via de muren. Voldoende reden om hier ook voldoende aandacht aan te besteden.

 • RECTICEL EUROTHANE G
  isolatieplaat met een kern in polyurethaanschuim, bekleed met een meerlagen complex dat aan 1 zijde voorzien is van een gipskartonplaat van 9,5 mm. ATG-attest
  NAAR PRIJZEN => => =>

 

 • LINITHERM PAL W ALU

  Slim thermische beveiliging voor kern isolatie en geventileerde gevelconstructies. Het gebouw is mooi ingepakt en warm. Zeer effectieve bescherming tegen hitte en kou, schade door vocht en schimmelgroei. De isolatie verhoogt de oppervlaktetemperatuur van de binnenwand. Geen circulatie tocht, zoals gebruikelijk is bij koud muurvlakken.
  NAAR PRIJZEN => => =>

 

rockwool
 • ROCKWOOL 434 ROCKFIT
  Halfharde en veerkrachtige rotswolplaat (+/- 70kg/m³) aan de spouwzijde voorzien van een gecoate, microgeperforeerde alu bekleding voor bijkomende thermische prestaties. Toepassing: buitenmuren met gedeeltelijke spouwvulling of vliesgevels met gesloten voegen.
  NAAR PRIJZEN => => =>
434
 • ROCKWOOL 431 ROCKFIT
  Halfharde en veerkrachtige rotswolplaat (+/- 40kg/m³) aan de spouwzijde voorzien van een gecoate, microgeperforeerde alu bekleding voor een bijkomende thermische prestatie.
  Toepassing: spouwmuren en vliesgevels
  NAAR PRIJZEN => => =>
431
 • ROCKWOOL ROCKSTUD 210
  Met haar zeer goede akoestische, thermische en brandwerende eigenschappen is deze veerkrachtige rotswolplaat geschikt voor geluidsisolerende en brandwerende vulling in metalen en houten binnenwanden en voor isolatie van hout-, wand- en plafondconstructies.
  NAAR PRIJZEN => => =>

 

HOME