HOUTSKELETBOUW ISOLATIE

Recente statistieken wijzen uit dat woningen opgetrokken in houtskelet, aan populariteit winnen.
Redenen zijn het duurzame karakter, de snelheid van bouwen maar ook de goede isolatiewaarden die met dit type woningen kan verkregen worden. Iets voor u?

isover
 • ISOVER COMFORTPANEL 32 + 35
  Thermische en akoestische isolatie uit glaswol voor hellende daken en houtskeletstructuren. Het product is niet capillair noch hygroscopisch. Technische keuring ATG/H557. Bij de afstand tussen de kepers 1 à 2 cm bijtellen en de plaat versnijden, daarna de plaat tussen het houtwerk klemmen. ATG-attest.
  NAAR PRIJZEN => => =>
32

 

knauf isolatie
 • NATUROLL 032
  NATUROLL 032 is speciaal ontwikkeld voor de thermische en akoestische isolatie bij houtskeletbouw. De rolbreedte komt overeen met de meest gebruikte tussenafstanden bij houtskeletbouw (400 en 600 mm).
  NAAR PRIJZEN => => =>
032 ISOLATIE
 • NATUROLL 035
  NATUROLL 035 is speciaal ontwikkeld voor de thermische en akoestische isolatie bij houtskeletbouw. De rolbreedte komt overeen met de meest gebruikte tussenafstanden bij houtskeletbouw (400 en 600 mm).
  NAAR PRIJZEN => => =>
knauf035

 

rockwool isolatie
 • ROCKWOOL DELTA 212
  Halfharde rotswolplaat, diagonaal in twee gelijke driehoeken gesneden (gepatenteerd) Eén plaat voldoet voor alle keperafstanden Thermische isolatie tussen de kepers in vloeren, hellende daken en bij houtskeletbouw.
  NAAR PRIJZEN => => =>
rockwool isolatie

 

HOME