AKOESTISCHE ISOLATIE

Als we spreken over isolatie denken we vooral aan warmte-isolatie. We leven allemaal in een hectische wereld waarin veel van ons geëist wordt.
Om zich comfortabel te voelen is het daarom ook belangrijk de geluidsisolatie niet uit het oog te verliezen.

 

isover partywall
 • ISOVER SONEPANEL

  Akoestische isolatie uit glaswol voor lichte scheidingswanden bestaande uit gipskartonplaten, bevestigd op een metalen of houten draagstructuur.(ATG/H557)
  NAAR PRIJZEN => => =>

sonepanel

 

rockwool
 • ROCKWOOL ROCKSTUD 210
  Lichte veerkrachtige rotswolplaat (+/- 35kg/m³). Toepassing: de plaat wordt gebruikt als geluidsisolerende en brandwerende vulling in metalen en houten binnenwanden of voorzetwanden. ATG-attest.
  NAAR PRIJZEN => => =>
210

 

 • KNAUF TPT01
  Is speciaal ontwikkeld als thermische en akoestische isolatie van gemene muren. De isolatie moet geplaatst worden tussen de spouw, die de beide metselwerken scheidt. Zijn hoge densiteit maakt de isolatie gemakkelijk verwerkbaar en eenvoudig te plaatsen.
  NAAR PRIJZEN => => =>
Knauf tpt01
 • KNAUF TP 416
  Glaswolplaat, eenzijdig bekleed met een natuurlijk glasvlies, voor de thermische en akoestische isolatie van lichte en zware scheidingswanden. Gegarandeerde sterke akoestische prestaties. Verkrijgbaar in 7 diktes, van 40 tot 100 mm. Lambda-waarde: 0,037 W/m.K
  NAAR PRIJZEN => => =>
tp416

 

HOME